آیا می دانستید که شیره انگور سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند و توانایی های شناختی را تقویت می کند؟
شیره انگور در قم در خوراک شناسی و طب سنتی از ارزش بالایی برخوردار است. نه تنها به این دلیل که همه کاره هستند، بلکه به دلیل محتوای بالای مواد مغذی آنها که فواید مختلفی برای بدن دارند. در مقاله امروز با فواید شیره انگور بیشتر آشنا خواهید شد.
مهمتر از همه، رسوراترول و پلی فنول ها، دو آنتی اکسیدان قوی که با استرس اکسیداتیو مقابله می کنند و در نتیجه خطر بیماری های مزمن را کاهش می دهند،شیره انگور را سالم می کنند.
مواد فعال مختلف، ویتامین ها و مواد معدنی موجود در شیره انگور دارای اثرات ادرارآور، پاک کننده و ضد التهابی هستند. البته انگور تازه طعم لذیذی دارد اما شیره آن فواید زیادی هم دارد.
سپس 6 دلیل خوب را یاد بگیرید که چرا بایدشیره انگور را به طور منظم، اما در حد اعتدال بنوشید.
شیره انگور سطح کلسترول را کاهش می دهد.
می تواند از سلامت قلب و عروق شما محافظت کند. فیبر غذایی و پلی فنول های موجود در آن سطح کلسترول را کاهش می دهد و اثرات مثبت دیگری نیز دارد.
رسوراترول موجود در انگور از اکسید شدن کلسترول LDL در رگ ها و در نتیجه تشکیل پلاک جلوگیری می کند.
علاوه بر این، جذب چربی در روده را که وارد جریان خون نمی شود، مهار می کند.
شیره انگور از کبد محافظت می کند که در کنار سایر موارد، کلسترول را نیز سنتز می کند. به سم زدایی خون کمک می کند.
آب انگور منبع مهمی از ویتامین C، پتاسیم و پلی فنول ها است که همگی برای تحریک سم زدایی خون ضروری هستند.
این مواد مغذی سیستم لنفاوی را تحریک می کنند و از دفع سموم و فلزات سنگین حمایت می کنند. آب انگور عملکرد کبد و کیسه صفرا را تقویت می کند که هر دو در هضم چربی ها و مواد زائد نقش دارند.
تحریکات مخاط معده را تسکین می دهد و به بازگرداندن مقدار pH طبیعی خون کمک می کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.