مواد ام دی اف سفید صابونی پاک چوب به طور گسترده ای برای غلبه بر معایب سپرهای الکترومغناطیسی خالص فلزی استفاده می شود و کامپوزیت های پلاستیکی به طور گسترده ای یک ماده محافظ الکترومغناطیسی ترجیح داده می شوند.
افزایش آگاهی انسان و پیشرفت فناوری نیاز به فناوری ها و محصولات پایدارتر را ایجاد کرده است. بنابراین، تحقیقات زیادی بر روی توسعه محصولات سبز و پایدار که از الیاف طبیعی تشکیل شده اند متمرکز شده است.
به این ترتیب، توسعه مواد محافظ الکترومغناطیسی از منابع پایدار و سازگار با محیط زیست به یک موضوع مهم برای محققان در صنایع کامپوزیت تبدیل شده است.
در میان آنها، الیاف لیگنوسلولزی به دلیل در دسترس بودن، زیست تخریب پذیری، هزینه کم، چگالی کم، انباشتگی کم در محیط و عملکرد موثر مدیریت پسماند، علاقه زیادی را در ساخت کامپوزیت به خود جلب کرده اند.
یکی از پرکاربردترین استراتژیها برای ایجاد محافظ امواج الکترومغناطیسی، پراکندگی آلوتروپهای کربن مختلف (گرافیت، فیبر کربن (CF)، بلوک کربن و غیره) در کامپوزیتهای پلیمری است.
این می تواند کارایی حفاظت الکترومغناطیسی را به دلیل رسانایی بالای آلوتروپ های کربن افزایش دهد.
برخی تحقیقات در این زمینه انجام شده است. Sohi و همکاران (2011) با افزودن پرکننده های کربنی مختلف (کربن سیاه، CF و نانولوله های کربنی) به کوپلیمر اتیلن-وینیل استات، یک کامپوزیت محافظ EMI مبتنی بر کربن تهیه کردند.
بالاترین عملکرد محافظ EMI 35 دسی بل با 20 درصد CF در محدوده فرکانس 8 تا 12 گیگاهرتز (باند X) بود.
جوشی و همکاران (2013) با افزودن نانوروبان گرافن که در 60 دسی بل در باند X به دست آمد، اثربخشی محافظت بهتر EMI (SE) یک کامپوزیت ماتریکس پلی وینیل الکل را به دست آورد.
کینگ و همکاران (2016) اثر تک و سینرژیک پرکنندههای کربنی (کربن سیاه، گرافیت و نانولولههای کربنی) را بر عملکرد محافظ EMI در ماتریس رزین پلیپروپیلن مورد مطالعه قرار داد.
بزرگترین محافظ EMI زمانی به دست آمد که پرکننده ها به طور همزمان (60 دسی بل) استفاده شدند. در مطالعه دیگری، یک کامپوزیت پلی اتر کتون تقویت شده با نانوالیاف کربن تهیه شد که 40 دسی بل EMI SE با 14 درصد نانوالیاف کربن را نشان داد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.