یک مطالعه مورد-شاهدی مبتنی بر بیمارستان که در سال 2005 منتشر شد، شامل بیش از 6000 شرکتکننده از مناطق مختلف ایتالیا بود و ارتباط بین مصرف سیب تازه و خطر ابتلا به سرطان را بررسی کرد.
داده ها بر اساس FFQ (از جمله مصاحبه) دریافت رژیم غذایی در 2 سال قبل از تشخیص بود. میوه آرایی سیب مشخص شد که مصرف یک یا چند سیب با اندازه متوسط (166 گرم) در روز با کاهش خطر ابتلا به سرطان در مقایسه با مصرف کمتر از 1 سیب در روز مرتبط است.
کاهش خطر قابل توجهی در سرطان در چندین محل مشاهده شد (درصد کاهش در پرانتز)، از جمله حفره دهان و حلق (18%)، مری (22%)، کولورکتال (30%)، حنجره (41%)، پستان (24%). تخمدان (24%) و پروستات (7%). زمانی که گروه ها بر اساس سن، دریافت انرژی، مصرف سبزیجات، سیگار کشیدن و BMI طبقه بندی شدند، طرز تهیه زیتون سیاه الگوی مشابهی از ارتباط مفید وجود داشت.
تجزیه و تحلیل به روز شده مصرف میوه و سبزیجات و خطر سرطان ریه از تحقیقات آینده نگر اروپایی در سرطان و تغذیه در سال 2007 منتشر شد (15). داده ها بر اساس پرسشنامه های ارزیابی رژیم غذایی از یک گروه آینده نگر متشکل از 478590 شرکت کننده مرد و زن در 23 مرکز از 10 کشور اروپایی بود
. کل مصرف روزانه (گرم در روز) “میوه های سفت” (سیب و گلابی) با میانگین زمان پیگیری 6.4 سال در تجزیه و تحلیل گنجانده شد. ماهی قزل آلا مقایسه کمترین پنجک دریافتی (میانگین 43 گرم در روز) در مقایسه با بالاترین 2 پنجک (به ترتیب 93.5 و 164.9 گرم در روز) ارتباط معکوس معنی داری را بین مصرف ترکیبی سیب و گلابی و سرطان ریه در همه شرکت کنندگان و فعلی نشان داد.
سیگاری ها هیچ تفکیک دقیقی از نسبت نسبی سیب در مقایسه با گلابی وجود ندارد، بهترین زمان مصرف پودر سنجد اما نویسندگان خاطرنشان کردند که به طور کلی میوه های سفت در مقادیر بیشتری نسبت به سایر زیر گروه های میوه مصرف می شوند.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.