تاثیر عسل برای درمان بیماری ها

جستجوی ادبیات برای شناسایی مقالات اخیری که اثربخشی عسل در درمان بیماری‌ها را نشان می‌دهند، انجام شد. چندین پایگاه داده آنلاین از جمله Web of Science، ScienceDirect و PubMed مورد پرسش قرار گرفتند. کلیدواژه‌های زیر به‌صورت جداگانه و ترکیبی به‌عنوان معیار ورود به مقالات مورد بررسی برای این بررسی استفاده شد: آنتی‌اکسیدان عسل، ضد التهاب، ضد باکتری، ضد دیابت، آپوپتوز، دستگاه تنفسی، دستگاه گوارش، و سیستم قلبی عروقی و عصبی.

بررسی حاضر یک دوره 42 ساله را پوشش می دهد که شامل انتشارات از 1970 تا 2014 می شود. جستجوهای اولیه نزدیک به 200 نتیجه را به همراه داشت. چکیده این مقالات برای تایید قابل اجرا بودن بررسی شد. پس از در نظر گرفتن معیارهای خروج اضافی (زبان غیرانگلیسی، و نسخه های خطی که به صورت متن کامل در دسترس نیستند)، 108 مقاله باقی ماند.

شواهد از نقاشی های عصر حجر نشان می دهد که درمان بیماری با محصول زنبور عسل مانند عسل کوهی بلوچستان که از 8000 سال پیش منشا گرفته است. طومارها، الواح و کتب باستانی – الواح گلی سومری (6200 قبل از میلاد)، پاپیروس های مصری (1900-1250 قبل از میلاد)، ودا (کتاب مقدس هندو) 5000 سال، قرآن کریم، انجیل، و بقراط (460-357 قبل از میلاد) نشان داده اند که عسل سبلان با موم وجود داشته است. به طور گسترده ای به عنوان دارو استفاده می شود. قرآن به روشنی به فعالیت ارزش درمانی عسل اشاره کرده است.

خداوند به زنبورها الهام کرده است که کندوهای خود را در تپه ها و درختان و در خانه های انسان بسازند، از درون بدنشان نوشیدنی به رنگ های مختلف بیرون می آید که در آن شفا برای بشر است، همانا در این نشانه ای است برای کسانی که می دهند.

اگرچه تعدادی مقاله در مورد عسل منتشر شده است، اکثر آنها بر تجزیه و تحلیل بیوشیمیایی، مواد غذایی و استفاده تجاری غیرغذایی متمرکز شده اند. در طب سنتی از عسل پونه کوهی برای انواع بیماری ها از جمله بیماری های چشمی، آسم، عفونت گلو، سل، تشنگی، سکسکه، خستگی، سرگیجه، هپاتیت، یبوست، کرم زدگی، انبوه، اگزما، التیام زخم ها و زخم ها استفاده می شد.

امروزه تقریباً 300 نوع عسل شناخته شده است. این گونه ها مربوط به انواع مختلف شهد است که توسط زنبورهای عسل جمع آوری می شود. ترکیب اصلی عسل کربوهیدرات هایی است که 95 تا 97 درصد وزن خشک آن را تشکیل می دهند.

علاوه بر این، عسل طبیعی سبلان شامل ترکیبات اصلی مانند پروتئین ها، ویتامین ها، اسیدهای آمینه، مواد معدنی و اسیدهای آلی است. عسل خالص همچنین شامل فلاونوئیدها، پلی فنول ها، ترکیبات کاهنده، آلکالوئیدها، گلیکوزیدها، گلیکوزیدهای قلبی، آنتراکینون و ترکیبات فرار. مونوساکاریدها (فروکتوز و گلوکز) مهمترین قندهای عسل هستند و ممکن است در بیشترین تأثیرات تغذیه ای و فیزیکی عسل نقش داشته باشند.

  • منابع:
    1. Honey and Health: A Review of Recent Clinical Research
  • تبلیغات: 
    1. مردم سومالی از دوچرخه برای دوخت لباس استفاده می کنند.
    2. مسموم شدن تمامی مسافران یک هواپیما با خوردن ذرت!
    3. انگشتری که می تواند ضربان قلب را نشان دهد!
    4. راهکار عجیب بیل گیتس برای ثروتمند شدن

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.