انبه میوه های شیرین و خامه ای است که دارای طیف وسیعی از فواید سلامتی است. آنها در سراسر جهان بسیار محبوب هستند.
بهار نارنج خشک یک میوه هسته دار گرمسیری و عضوی از خانواده دروپه است. این یک نوع غذای گیاهی با قسمت بیرونی گوشتی است که یک پوسته یا گودال را احاطه کرده است. این گودال حاوی یک دانه است.
سایر اعضای خانواده دروپه شامل زیتون، خرما و نارگیل هستند.
انواع مختلفی از نارنج شمال وجود دارد. آنها از نظر رنگ، شکل، طعم و اندازه دانه متفاوت هستند. اگرچه پوست انبه می تواند سبز، قرمز، زرد یا نارنجی باشد، اما گوشت داخلی آن بیشتر زرد طلایی است.
این ویژگی بخشی از مجموعه مقالاتی در مورد فواید غذاهای محبوب برای سلامتی است. در این مقاله، فواید بسیاری از انبه را بررسی میکنیم، تجزیه تغذیهای آنها را توضیح میدهیم و چند ایده برای دستور پخت سالم ارائه میکنیم.
فواید
پیتر کاراسف / افست
مصرف انبه دارای انواع فواید سلامتی است که می تواند به محافظت و تقویت بدن کمک کند. بخش های زیر این مزایا را با جزئیات بیشتری مورد بحث قرار می دهند.
دژنراسیون ماکولا مرتبط با بهار نارنج بابلسر
انبه حاوی آنتی اکسیدانی به نام زآگزانتین است.
یک بررسی در سال 2017 نشان می دهد که زآگزانتین ممکن است نقش محافظتی در سلامت چشم ایفا کند و از آسیب ناشی از دژنراسیون ماکولا جلوگیری کند. این یک بیماری چشمی است که با افزایش سن بدتر می شود.
این بررسی به خواص ضد التهابی زآگزانتین به عنوان علت احتمالی این مکانیسم محافظتی اشاره می کند.
سرطان
یک بررسی در سال 2017 نشان داد که بهار نارنج سبز، یک ترکیب فعال زیستی انبه، می تواند در برابر چندین نوع سرطان انسان، از جمله سرطان های ریه، روده بزرگ، سینه و سلول های عصبی محافظت کند.
علاوه بر این، بنیاد سرطان پوست پیشنهاد می کند که رژیم غذایی غنی از محتوای بتاکاروتن می تواند به محافظت در برابر سرطان پوست کمک کند. میوه ها و سبزیجات نارنجی رنگ مانند انبه حاوی بتاکاروتن هستند که در بدن به ویتامین A تبدیل می شود.
منبع معتبر تحقیقاتی همچنین نشان می دهد که ویتامین A می تواند عملکرد سیستم ایمنی بدن را در برابر بیماری ها تقویت کند.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.