سرزمین ما یک ماکیلای گوشتی است که در آن مقادیر زیادی مواد خام خارجی ارزانقیمت دریافت میشود تا به محصولات با ارزشتر تبدیل شوند و بار دیگر به کشورهای ثالث صادر میشوند.
دانه سویا دامی یک محصول پر خاصیت برای دام ها است.
این مدل اثرات اجتماعی و زیستمحیطی جدی هم در مکانهایی که سویا رشد میکند و هم در مناطق روستایی ایبری به همراه دارد: آلودگی آب و هوا، از دست دادن تنوع زیستی و غیره، و همچنین کاهش تدریجی جمعیت مناطق روستایی که در آن قرار دارند.
تا مزارع کلان در همین حال، مزارع سنتی خانوادگی و کلیه خدمات اکوسیستمی مرتبط با سیستم های سنتی تر، گسترده تر و پایدارتر دام در حال از بین رفتن هستند.
al و همانطور که گزارش سازمان محیط زیست نشان می دهد، تامین زنجیره دام صنعتی در اسپانیا تا حد زیادی تنها به دو شرکت چند ملیتی، Bunge و Cargill بستگی دارد.
این شرکت ها کل زنجیره تولید سویا را پوشش می دهند: تامین نهاده ها برای کشاورزان. حمل و نقل از قاره آمریکا به اسپانیا؛ تبدیل به محصولات جانبی در کارخانه های آسیاب آن در تأسیسات بندری اسپانیا.
و توزیع محصولات خود را به شرکت های تولیدی خوراک دام که به مدار یکپارچه در دام های صنعتی ادامه می دهند.
شرکتهای غالب در بازار خوراک اسپانیا – Nutreco، Grupo Fuertes، Coren، Vall Companys، BonÀrea و Costa Foods – کل زنجیره را پوشش میدهند.
از سویا برای تولید خوراک، پرورش و پرواربندی حیوانات گرفته تا فرآوری و بازاریابی، جایی که یک شرکت یا گروهی از همان شرکت می تواند دو یا چند حلقه در زنجیره را در انحصار خود درآورد.
همه آنها در استفاده از یکپارچگی عمودی همگرا می شوند، جایی که مزارع یکپارچه به تأمین نیروی کار و امکانات محدود می شوند و دامداران پرولتاریا می شوند و کنترل خود را بر وسایل تولید از دست می دهند.
اتحادیه اروپا دومین واردکننده بزرگ جنگلزدایی استوایی و انتشار گازهای گلخانهای در جهان است و مسئول حداقل 16 درصد از جنگلزدایی مرتبط با تجارت بینالمللی، با مجموع 203000 هکتار و 116 میلیون تن CO2 است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.