شیره انگور در قم موجب خنده کاذب در مسافرین این شهر شد

انگور میوه ای خوشمزه و بسیار مفید است که از هزاران سال پیش کشت می شود و در بسیاری از تمدن ها جایگاه ویژه ای دارد.

انواع سبز، قرمز، سیاه، زرد، صورتی، دانه دار و بدون دانه وجود دارد. این منبع عالی از فیبر، پتاسیم، ویتامین ها و مواد معدنی است.

شیره انگور در قم یک مح0صول پر طرفدار و با کیفیت است.

به ویژه رسوراترول، یکی از آنتی اکسیدان های موجود در شیره انگور در برابر بیماری های مزمن مانند سرطان، بیماری های قلبی و دیابت محافظت می کند.

همچنین شیره انگور دارای قابلیت افزایش حافظه است. جدا از این، شیره انگور قند خون را متعادل می کند، از سلامت چشم حمایت می کند، از یبوست محافظت می کند، استخوان ها را با مواد معدنی موجود در آن تقویت می کند.

شیره انگور که بیشتر از انگور سیاه به دست می آید، حاوی بسیاری از مواد مغذی موجود در انگور است. از سلامت قلب حمایت می کند و از بیماری های مزمن محافظت می کند. مصرف متعادل انگور و شیره انگور به دلیل قند و کالری بالایی که دارد بسیار مهم است.

شیره انگور در قم

یک فنجان (حدود 150 گرم) انگور قرمز یا سبز حاوی مواد مغذی زیر است:

کالری: 104
کربوهیدرات: 24 گرم (گرم)
پروتئین: 1.09 گرم
چربی: 0.24 گرم
فیبر: 1.4 گرم
آب: 121 گرم
ویتامین C: 4.8 میلی گرم (27 درصد نیاز روزانه)

ویتامین K: ۲۲ میکروگرم (میکروگرم) (۲۸ درصد نیاز روزانه)
پتاسیم: 288 میلی گرم (8 درصد نیاز روزانه)
کلسیم: 15 میلی گرم
آهن: 0.54 میلی گرم
مس: 10 درصد نیاز روزانه
منگنز: 5 درصد از نیاز روزانه
فسفر: 30 میلی گرم

فواید شیره انگور:
به طور کلی، شیره به دست آمده از انگور سیاه حاوی تمام مواد مغذی، ویتامین ها و مواد معدنی موجود در پوست، میوه و هسته انگور است. چربی و کلسترول ندارد و سدیم کمی دارد. با این حال، خوردن انگور به صورت تازه فیبر و ویتامین بیشتری برای شما فراهم می کند. همچنین نصف لیوان آب انگور شیرین نشده حاوی 76 کالری است.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.