عرق نعنا دو آتیشه از گیاه نعناع تهیه می شود که به خاطر برگ های کوچک کمی کرک دار از خانواده عسلک مانند آویشن، اسطوخودوس و ریحان معروف است.
نعناع که با ساقه قهوه ای رنگ خود تا 90 سانتی متر رشد می کند، گیاهی چند ساله است. برگ های خشک و آسیاب شده به عنوان ادویه مصرف می شود.
هم در صنایع غذایی، هم در آشپزی و هم به عنوان چای با بوی تند و گوارا در برگ های دندانه دار آن استفاده می شود.
عرق نعناع فلفلی را به راحتی به صورت بسته بندی شده یا برگ های خشک شده نعناع در سوپرمارکت ها و گیاهان دارویی در دسترس است.
چای نعناع که به دلیل خواص دارویی آن در بین مردم استفاده می شود، سرشار از ویتامین A است. همچنین با ویتامین C که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود، آسیب سلولی را کاهش می دهد.
عرق نعناع که منبع مهمی از ویتامینهای B1، B2 و B3 است، حاوی مواد معدنی منیزیم، پتاسیم، کلسیم و سرشار از روغنهای امگا 3، آهن و فولات است.
چای نعناع از برگ های خشک شده نعناع تهیه می شود. اگر قرار است عرق نعناع در منزل تهیه شود، برگ های تازه نعناع را به دو یا سه قسمت تقسیم کرده و به مدت دو روز در محل سایه خشک کرده و استفاده می کنند.
دقت کنید که برگ های نعناع کاملا خشک شده باشند. برگ های خشک شده نعناع را روی آب جوش می ریزند.
برگ های نعناع را هرگز نباید با آب بجوشانید تا ویتامین های خود را از دست ندهند. نعناع های ریخته شده در قوری را به مدت 15-20 دقیقه می گذاریم تا دم بکشد.
می توان آن را با افزودن لیمو یا عسل به چای نوشید. پیمانه ای که برای عرق نعناع استفاده می شود، یک قاشق چای خوری نعناع خشک در یک لیوان بزرگ آب است.
مزایای عرق نعناع چیست؟
برای سوء هاضمه، نفخ معده و مشکلات گاز مفید است.
عرق نعناع مانند ترخون و افسنطین به اصلاح مشکلات دستگاه گوارش کمک می کند.
سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند و با داشتن ویتامین C از بدن در برابر بیماری ها محافظت می کند.
عرق نعناع در صورت استفاده منظم در حین رژیم به کاهش وزن کمک می کند.
عرق نعناع فلفلی که دارای اثر منتول است، خاصیت کاهش تب دارد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.