سس خردل دبه ای یک چاشنی محبوب است که از دانه های گیاه خردل تهیه می شود.
این گیاه بومی منطقه مدیترانه است و مربوط به سبزیجات غنی از مواد مغذی مانند بروکلی، کلم و کلم بروکسل است. هم دانهها و هم برگهای آن خوراکی هستند و آن را به یک مکمل همه کاره برای غذاهای شما تبدیل میکنند.
جدای از کاربردهای آشپزی، خردل سابقه استفاده به عنوان یک درمان در طب سنتی را دارد که قدمت آن به تمدن های یونان و روم باستان می رسد – و شاید دلیل خوبی داشته باشد.
علم مدرن شروع به پیوند خردل با فواید سلامتی از کاهش سطح قند خون گرفته تا افزایش محافظت در برابر عفونت ها و بیماری ها کرده است.
این مقاله به بررسی علم خردل و فواید بالقوه آن برای سلامتی می پردازد.
گیاهان خردل در چندین ده گونه وجود دارند که همه آنها سرشار از مواد مغذی هستند.
برگهای آنها حاوی مقادیر قابل توجهی کلسیم، مس و ویتامینهای C، A و K است، در حالی که دانههای آنها بهویژه غنی از فیبر، سلنیوم، منیزیم و منگنز هستند.
برگهای خردل را میتوان بهصورت خام یا پخته مصرف کرد، که باعث میشود آنها را به سالاد، سوپ و خورشها اضافه کنند. آنها را می توان به همان روش اسفناج تهیه کرد، اما طعم تندتر و شبیه تربچه به وعده های غذایی شما می بخشد.
دانه های خردل را می توان در شیر گرم خیس کرد، در سس سالاد ریخت، آسیاب کرد، در وعده های غذایی گرم پاشید، یا خیس کرد و برای تهیه خمیر خردل استفاده کرد.
خمیر خردل مسلماً محبوب ترین راه برای مصرف خردل است. این چاشنی کم کالری یک راه ساده برای افزودن مقداری آهن، کلسیم، سلنیوم و فسفر به وعده های غذایی خود است.
گیاه خردل سرشار از انواع مواد مغذی است. هم دانهها و هم برگهای آن خوراکی هستند و آن را به یک مکمل همهکاره در رژیم غذایی شما تبدیل میکنند. خمیر خردل راهی کم کالری برای اضافه کردن طعم و مواد مغذی به وعده های غذایی شماست.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.