رب گوجه حسنی از عملیات حرارتی گوجه فرنگی به دست می آید. از گوجه فرنگی رسیده قرمز به عنوان مواد اولیه استفاده می شود که پوست آن را از دانه ها و پوست جدا می کنند، آسیاب می کنند و به قوام خاصی می پزند.
جوشاندن به شما امکان می دهد درصد مواد جامد را افزایش دهید و میزان رطوبت را کاهش می دهد، یعنی کنسانتره گوجه فرنگی به دست می آید. هرچه ضخیم تر باشد، کیفیت محصول بالاتر است.
تولید با شرایط GOST تنظیم می شود. این محصول فقط حاوی دو ماده است: گوجه فرنگی و نمک. سرکه، ادویه جات ترشی جات، شکر و سایر طعم دهنده ها و مواد نگهدارنده در رب گوجه فرنگی کلاسیک مجاز نیستند.
وقتی محصولی حاوی مواد دیگری غیر از گوجه فرنگی و نمک باشد، از قبل سس گوجه فرنگی یا سس گوجه فرنگی غلیظ شده است. پیشینه برای بسیاری از ما، عبارت “ساخت رب گوجه فرنگی” با تولید صنعتی مرتبط است.
کسانی که فکر می کنند ماکارونی محصول مدرنیته است اشتباه می کنند. ایتالیاییها اولین کسانی بودند که گوجهفرنگی را در قرن گذشته میجوشانند.
این آماده سازی به عنوان یک سس برای پاستا و پیتزا با افزودن ادویه جات و روغن زیتون استفاده می شد. مزایا و مضرات اکنون همه جوانب مثبت و منفی را در نظر بگیرید.
کنسانتره گوجه فرنگی تقریباً فاقد چربی و مقدار کمی پروتئین (تا 5 درصد) است. کربوهیدرات در 100 گرم حاوی 25 درصد است.
فواید رب گوجه فرنگی در محتوای مواد معدنی و ویتامین های مفید نهفته است: اسید اسکوربیک، ویتامین های B (B 1، B5 و B6)، توکوفرول (E)، بتاکاروتن (A).
علاوه بر این، رب گوجه فرنگی تمام ویتامین ها و مواد معدنی موجود در گوجه فرنگی تازه را حفظ می کند: پتاسیم، فسفر، آهن، سدیم، منیزیم، روی، ید.
پاستا رنگ و طعم اشتها آوری به غذاها می دهد. این به تولید فعال آب معده کمک می کند که به هضم طبیعی کمک می کند و غذا به خوبی جذب می شود. ویتامین C یک آنتی اکسیدان قوی است که تأثیر مفیدی بر کل بدن از جمله سیستم ایمنی دارد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.