اگر رطوبت بیش از حد در محصول یافت شود، به این معنی است که آن را خشک نکرده است. این نه تنها بر قوام میوه خشک در ارومیه (آنها خیلی نرم می شوند)، بلکه بر عمر مفید آنها نیز تأثیر می گذارد.
پس از همه، مشخص است که یک محیط مرطوب برای تولید مثل میکروارگانیسم های مضر مطلوب است.
کمبود رطوبت نیز منفی است: میوه ها خیلی خشک، سفت می شوند و تا حدی ارزش غذایی خود را از دست می دهند.
رطوبت مطلوب توسط GOST تعیین می شود: کسر جرمی رطوبت در زردآلو خشک نباید از 20٪ و آلو – 25٪ تجاوز کند.
ماندگاری میوه های خشک در کیسه ها بسیار زیاد است: از 8 ماه تا 2 سال. البته، برای افزایش عمر محصول، تولیدکنندگان از مواد نگهدارنده استفاده می کنند: میوه ها را در شربت شیرین حاوی اسید سوربیک (E200) یا ترکیب آن (E202) فرو می برند، با دی اکسید گوگرد (E220) بخور می کنند.
طبق مقررات، محتوای اسید سوربیک و ترکیبات آن در محصول نباید از 1000 میلی گرم بر کیلوگرم و دی اکسید گوگرد 2000 میلی گرم بر کیلوگرم بیشتر باشد.
میوه های خشک شده بر حسب وزن باید در مکانی خنک، تاریک و خشک در دمای زیر 10+ درجه سانتیگراد نگهداری شوند. رطوبت و گرمای بالا شرایط ایده آلی برای رشد کپک هستند، بنابراین بهتر است سال ها انبارش نکنید.
اگر متوجه علائم کپک شدید، سعی نکنید آن را بشویید یا پاک کنید: کپک زدن در میوه های خشک و آجیل می تواند کشنده باشد! محصول کپک زده باید بدون هیچ پشیمانی دور ریخته شود.
ماندگاری مطلوب میوه های خشک از 6 تا 12 ماه، در لعاب کمتر، حدود 4 ماه است. میوه های خشک را نیز می توان برای مدت کوتاهی در دمای اتاق نگهداری کرد.
میوه های بیش از حد خشک یا برعکس خیلی نرم مصرف نکنید این نشان دهنده نقض شرایط ساخت و نگهداری میوه های خشک است.
میوه های خشک را قبل از استفاده کاملاً بشویید از شر آلودگی و مواد شیمیایی خلاص شوید.
آب جوش ویتامین ها را از بین می برد، بنابراین از آب گرم برای شستشو استفاده می شود. یک راه خوب این است که میوه های خشک را با آب سیب بریزید و بگذارید یک شب بماند.
همه اینها در مورد میوه های خشک از نظر وزن صدق می کند، اما اگر میوه های خشک را در بسته بندی خریداری کرده اید و به سازنده اعتماد دارید، نمی توانید آنها را بشویید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.