خاویار سیاه در تهران یک غذای لذیذ طبیعی است. این یک غذای مغذی است که سرشار از پروتئین، اسیدهای آمینه، آهن و ویتامین B12 است.
هر مرحله در رساندن خاویار به مصرف کننده بخشی از یک فرآیند ظریف، زمان و کار فشرده است. تقاضا برای خاویار واقعی و ماهیان خاویاری همیشه بیشتر از عرضه است.
نادر بودن ماهیان خاویاری ماده تنها پس از 7 تا 20 سال، بسته به گونه، شروع به تولید تخم می کنند.
بلوگا می تواند تا 20 سال طول بکشد تا به بلوغ برسد. ماهی ماده فقط هر چند سال یک بار تخم ریزی می کند.
خاویار خزر بیشترین درخواست را دارد.
اما تجارت خاویار تولید شده در وحشی به شدت توسط Cites – کنوانسیون تجارت بینالمللی گونههای در حال انقراض – به منظور حفاظت از گونههای در معرض خطر انقراض ماهیان خاویاری تنظیم میشود که یافتن آن را بسیار دشوار میکند.
ماندگاری کوتاه. هنگامی که خاویار کمی نمک زده می شود، اجازه می دهد تا طعم های آجیلی طبیعی از بین برود. این نوع خاویار معروف به “مالوسول” با کیفیت ترین خاویار است اما فقط برای چند هفته مفید است.
برداشت دستی هر بسته خاویار نتیجه یک فرآیند برداشت دقیق و دستی است. تخم مرغ ها با دقت از ماهی استخراج می شوند، شسته می شوند و با دست آماده می شوند تا اطمینان حاصل شود که تخم مرغ ها کیفیت خود را حفظ می کنند.
کل مجموعه تا دو میلیون تخم مورد تجزیه و تحلیل قرار می گیرد و هر گونه تخم مرغ بد دور انداخته می شود. 5 نوع مختلف خاویار
صدها سال است که مردم خاویار ماهیان خاویاری مصرف می کنند. در ابتدای دهه 1800، تخمهای ماهی از گونههای دیگر ماهی برداشت و مصرف میشد، اما هیچکدام به وضعیت خاویار واقعی نرسیدند.
از 27 گونه ماهیان خاویاری، تقریباً همه آنها را می توان برای تخم های خود برداشت کرد، اما بلوگا، سوروگا و اوسترا مدت هاست که بر دنیای خاویار تسلط داشته اند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.